dimarts, 30 de setembre del 2008

Remenat de bolets a les tres botifarres

Recepta del Pinotxo del Mercat de la Boqueria. Amb aquestes quantitats en surt per a molts comensals, cal reduïr-les segons les necessitats.

Ingredients:
- 500 gr. de camagrocs
- 500 gr. de trompetes
- 500 gr. de peus de rata
- 500 gr. de llengües de bou
- 500 gr. de carreretes
- 1 botifarra de perol
- 1 botifarra blanca
- 1 botifarra negre
- 6 cebes de figueres
- all i julivert
- oli d'oliva verge


Netejar els bolets amb un drap humit.
Saltejar en una paella per separat, cada tipus de bolets, i anar-los reservant.

En una cassola, a foc suau, coure la ceba fins que tingui color. Afegir l'all i el julivert picats i remenar una mica.
Incorporar les botifarres esmicolades, fins que es desfacin.Incorporar els bolets, i una mica més d'oli, apujar el foc perquè acabi de coure tot junt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada