dilluns, 1 de setembre del 2008

Última jornada botifarrera d’agost


28 d’agost. Lloc: Vilassar de Mar, a cal Xavier.
Arribada quarts de deu del vespre i l’amfitrió i el xef (el Pere) ja ens tenen preparats tota una sèrie de canapés, pernil, i demés exquisideses per amenitzar les partides. A més el xef també adopta el rol de cambrer, tot un detall per part d’ell, com no.

1ª partida: Com que tornem a ser set, comencen a jugar la Sara Maria i el Xesco, i el Jaume i l’Albert. L’inici és una mica decepcionant pels últims anomenats: 4 partides sense puntuar.

Els dos que van guanyant segueixen, i entrem el Pere i el Marc. La història es repeteix: seguim quatre mans sense puntuar.

Tornen a canviar el jugadors (entra el Xavier), i a la fi els que encara no havien puntuat, s’estrenen i fan 10 punts. Però són els únics punts que fan en 4 mans. Després la cosa es va anivellant, però finalment guanyen els que ja portaven avantatge.

2ª partida: És l’hora del postres. Comencem pel braç de gitano del barri Gòtic i continuem amb la truita de patates de la Sara Maria. Li ha sortit una mica dolça (amb pomes i crema?), però està molt bona.

Ah, i la partida aquest cop és una mica més equilibrada. Al final la deixem a uns seixanta i pico, perquè amb tant de menjar i xerrar se’ns han fet quasi mitjanit, i hi ha gent que l’endemà ha de treballar.

Le prochain jeu, jeudi au Casal.
Bonne semaine!

Marc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada