divendres, 12 de setembre del 2008

11 de setembre · botifarrada a La Bisbal

Es sabut que l'Empordà i altres terres circumdants gironines són una terra forta de la botifarra. La Bisbal en pot ben be ser un dels seus epicentres, si més no de manera més enjugassada i divertida i doncs, ... gai.

L'11 de setembre va ser un aplec botifarraire més a la central de tricots bisbalenca. Una colleta de 6 vam complir amb els deures patriotics mal que fos de cantussejar els Segadors i penjar les senyeres amb estel i sense, i vam aplegar-nos de nou al voltant d'una taula i una magnífica amanida amb unes olivasses grans i precioses i gustoses, i un llom amb sal de llepar-s'hi els.... dits !

Vam saber que a la Lourdes li proba millor la diada si a mig matí pot mantenir un nivell calòric i vitamínic gràcies a una hamburguesa amb ceba. Que a la Bisbal ara també s'hi pot arribar bé pel costat de Platja d'Aro i Palafrugell des de Maçanet i Vidreres. Vam saber més coses i històries de La Bisbal amb les passejades que hi vam fer aprofitant la fira de brocanters.... com vam fer, és clar, unes grans timbes.

3 timbes, de les quals una darrera de molt emocionant fins a tocar de mitjanit amb final d'infart. A les acaballes amb un resultat de 100 a 50 que pressagiava ja els guanyadors, la parella Lourdes-Jaume va jugar-se-la a totes i va fer un remuntada meritòria o meteòrica però espectacular de cop, amb una botifarrada de 48 punts que de poc i a l'última anada, no va acabar essent capot o sumant més de 50 punts. El còmput es va situar en 100-98, i va forçar un darrer i disputat desafiament per dirirmir l'empat virtual.

No es pot dir mai blat si no és al sac i ben lligat... i encara que la Lourdes vagi dient que no compta les cartes ... ara ja no la creiem.

Una bona diada, doncs, a dedicar a aquells qui, fora dels país estant, feien les Alpujarras granadines de vacances (i ens van trucar!), i als qui, aprofitant el pont, han triat d'aprofundir a conèixer gent país endins, a la Garrotxa, a l'Empordà, al Moianès o a ...

2 comentaris:

  1. Bones a tothom! Me n'alegro que la ruta botifarrera bisbalenca fos un exit total!!!!!

    Ens veiem aquest dijous!

    Salut!

    ResponElimina