dimecres, 1 d’abril del 2009

Un cop més Pep Gimeno "Botifarra"

Pep Gimeno Botifarra prepara un disc nou. Després de l'èxit de Si em pose a cantar cançons (Cambra Records, 2006), produït per Nèstor Mont, n'enregistrarà, des de dissabte, un altre: Te'n cantaré més de mil. Hi col•laboraran Miquel Gil, l'Orquestra Àrab de Barcelona, Obrint Pas i Efrén López. Dijous a les vuit del vespre Botifarra conversarà amb els lectors de VilaWeb sobre aquest disc i sobre alguns projectes que té entre mans.

Botifarra no solament tindrà l'acompanyament dels músics que hi col•laboraran, també dels seus músics habituals: Juanjo Blanco, Paco Lucas, Pere Ródenas i Nèstor Mont. Quant als arranjaments, són de Cristóbal Rentero.

El disc començarà a enregistrar-se dissabte a l'Estudi Xaloc de l'Olleria (la Vall d'Albaida). Els tècnics de so seran Pere Ródenas, Juanjo Blanco i Cristóbal Rentero, i de la mescla i masterització, se'n farà càrrec Alfons Almiñana. El responsable del disseny de la portada i del llibret serà l'artista Jordi Albinyana.

Més detalls d'aquest segon disc que VilaWeb ha pogut esbrinar gràcies a Juanjo Blanco: Te'n cantaré més de mil ha d'eixir a la venda al setembre i la presentació oficial serà a l'octubre al Gran Teatre de Xàtiva, on Botifarra ja va presentar el primer disc. Serà una "barreja estranya", car s'hi mantindran la música i les lletres tradicionals, però fusionades amb músiques altres, com "el fado portuguès o els ritmes caribencs".

Font: Vilaweb, text i fotografia (podeu veure la notícia original, més extensa, aquí)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada