dimarts, 28 d’octubre del 2008

Botifarra a la manera de l’Enric

L’Enric, company del Grup de la Botifarra, l’altre dia tenia un botifarra de Castellderçol i, tot obrint la nevera i mirant que hi havia (una de les coses que m’agrada fer a mi) va fer-la d’aquesta manera.

Ingredients:
- 1 botifarra (de Castellderçol)
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 albergínia
- 1 carbassó
- 1 pebrot
- sal i pebre
- conyac
- oli d’oliva verge


Fregir la botifarra amb una mica d’oli, sense deixar-la del tot cuita. Reservar.
En el mateix oli, si cal se li afegeix una mica més, fregir la ceba picada, i anar afegint els altres ingredients, pastanaga, albergínia, carbassó i, per últim el pebrot. Deixar coure.
Quan estigui a mig fer afegir un rajolí de conyac i una mica d’aigua. Baixar el foc, tapar i deixar coure lentament, una hora, per que confiti.
Tallar a rodanxes la botifarra i afegir al confit, corregir de sal i pebre i deixar coure uns deus minuts més per que la botifarra prengui el gust del confit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada